TV-serie ‘Verstappen – Master of the track’ vanaf vandaag te zien op Viaplay

Streamingdienst Viaplay kondigt vandaag ‘Verstappen – Master of the track’ aan; een 22-delige serie met Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen in de hoofdrol. In 22 afleveringen geeft de Nederlandse superster de Viaplay-abonnees uitleg over alle bevestigde circuits op de Formule 1-kalender 2022. Verstappen heeft de cockpit van zijn Formule 1-bolide ingeruild voor een simulator, rijdt in het Midden-Oosten, Europa, Azië en Amerika en legt hij uit hoe je elk circuit onder de knie krijgt.
 

Alle afleveringen van ‘Verstappen – Master of the track’ zijn terug te vinden op het Viaplay-platform en te zien tijdens de voorbeschouwingen op de Grands Prix. Max Verstappen: “Ik kijk vol enthousiasme uit naar de start van het nieuwe seizoen, waarin we hopelijk onze wereldtitel kunnen verdedigen. Ik denk dat de Viaplay-kijkers een heel spannend jaar mogen verwachten. Ze kunnen zich op elk raceweekend voorbereiden en wat baankennis opdoen door mij op de circuits te zien rijden. Het was erg leuk om de rondes te rijden op de simulator in het hoofdkwartier van Team Redline. Ik hoop dat iedereen zal genieten van alle Formule 1-actie.”

Extra streams
Viaplay heeft naast de reguliere beelden van alle trainingen, kwalificaties en races nog veel meer in petto voor haar abonnees. Zo zullen er naast de bekende streams met de pitlane-beelden, de gemengde onboards en de driver-tracker, ook drie geselecteerde onboard streams beschikbaar zijn tijdens elke vrije training, kwalificatie en race. Ieder weekend kan de kijker elke seconde van Max Verstappen en Valtteri Bottas zien op een aparte Viaplay-stream. Daarnaast is er per Grand Prix nog een derde onboard stream beschikbaar. Komend weekend in Bahrein is Lewis Hamilton op de derde onboard stream te zien. Bij zowel de onboard van Verstappen, de pitlane-beelden als de live timing is tevens het Nederlandse commentaar te horen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Extra Formule 1-programma’s
Naast de uitgebreide studioprogrammering op zaterdag en zondag rondom de kwalificatie en de race, worden de kijkers tijdens de Grand Prix-weekenden ook op vrijdag en maandag getrakteerd op Formule 1-content van Viaplay. Op vrijdag verzamelen de Viaplay-analisten zich samen met experts uit de autosportwereld rond de tafel voor het previewprogramma ‘F1 Shakedown’. Na de veelbewogen raceweekenden blikt Amber Brantsen op maandag met speciale gasten terug op alle actie op en naast de baan in het praatprogramma  ‘F1 Track Talk’.

Viaplay in Nederland  
Viaplay Nederland is sinds 1 maart 2022 beschikbaar in Nederland. De streamingdienst van Nordic Entertainment Group (NENT) brengt een uniek aanbod van premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en series en content voor kinderen. Naast Formule 1, zal de dienst de Nederlandse thuisbasis zijn van Bundesliga, PDC Darts en meer, met Premier League voetbal vanaf augustus. Een abonnement kan direct bij Viaplay worden afgesloten of via verschillende partners, waaronder KPN, VodafoneZiggo, T-Mobile en DELTA Fiber.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*