Trafic Medewerker bij de Ster

Als medewerker traffic ben je werkzaam op de afdeling Salesoperations, binnen het trafficteam. Je bent verantwoordelijk voor het uitzendklaar maken van Ster-blokken. Je controleert commercials en verwerkt deze administratief, je voert uitzendinstructies in en zorgt voor een goede rangschikking in het Ster-blok. Je onderhoudt contact met mediabureaus, reclamebureaus en/of de adverteerders. Het betreft een functie voor 36 uur per week. 

Profiel

  • Een MBO-diploma, richting administratie & economie (niveau 3-4)
  • Je beschikt over ca. 2 jaar werkervaring in een administratieve functie. 
  • Je bent nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je kunt goed in teamverband en onder tijdsdruk werken. 
  • Daarnaast ga je vlot om met geautomatiseerde systemen en heb je affiniteit met AV-techniek.
  • Gezien de samenstelling van het team, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een man. 

Ster biedt  
Een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een prettig teamverband. Je werkt in een interessante en dynamische commerciële branche. Daarnaast biedt Ster aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Ster 
Ster is verantwoordelijk voor de verkoop van reclame op de radio- en televisiezenders en websites van de Publieke Omroep. Binnen de mediabranche onderscheidt Ster zich door haar kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. De bedrijfscultuur van de Ster organisatie laat zich kenmerken als open, informeel, jong, nuchter, zeer gedreven en markt- en klantgericht. De organisatie is met 95 medewerkers middelgroot en kent een platte organisatiestructuur, waardoor de communicatielijnen kort en direct zijn. Binnen Ster is volop ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Sterker nog, deze betrokkenheid om de organisatie te blijven ontwikkelen wordt ook van een ieder gevraagd.

Interesse
Als je geïnteresseerd bent en aan het profiel voldoet, stuur dan een gemotiveerde reactie met je CV naar vacatures@ster.nl Voor meer informatie over kun je contact opnemen afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 035-6725 500.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*