Tom de Graaf en Joe Stam gaan ochtendshow 3FM presenteren

Tom de Graaf en Joe Stam maken de overstap van Qmusic, waar ze nu elke werkdag bij Mattie & Marieke te horen zijn, naar 3FM voor BNNVARA. Ze zijn vanaf maandag 1 januari elke werkdag tussen 09:00 en 10:00 uur te horen.

Ze maakten hun nieuwe avontuur bekend via de socials van 3FM en in de ochtendshow van Qmusic. Tom: “Het is stiekem altijd al een droom geweest om ooit een eigen radioprogramma te maken. En dat we daar nu de kans voor krijgen van BNNVARA, vinden we geweldig. Met onze energie en muziek bezorgen wij de luisteraars hun dagelijkse cafeïneshot.”

Jarenlang heb ik mogen meewerken aan een radioshow en het is nu tijd om dat helemaal zelf te gaan doen. Heel spannend maar zo tof!Joe Stam

Joe: “Het klinkt misschien cliché, maar ik heb mega veel zin om met Tom dit avontuur aan te gaan bij 3FM. Jarenlang heb ik mogen meewerken aan een radioshow en het is nu tijd om dat helemaal zelf te gaan doen. Heel spannend maar zo tof! We willen er samen met de luisteraar voor zorgen dat je het beste uit je dag haalt.”

Menno de Boer, zendermanager NPO 3FM: “Het 3FM-team werkt keihard aan frisse radio met positiviteit en avontuur. Tom en Joe ademen dat en hebben bewezen een echte connectie aan te gaan met de luisteraar. Ik heb enorm veel zin om te horen hoe dit duo het verschil gaat maken op de zender.”

14 Comments

  • gewoon het bnnvara uurtje van timur wat er tussen 12-13 werd uitgezonden. timur gaat er vandoor. jorien zal wel opschuiven van 10-13 dus dat uurtje bnnvara mag nu van 9-10

 1. 1.4% marktaandeel maar er wordt toch nog even budget vrij gemaakt voor twee dure fulltime jocks plus nog wat productie.
  Voor vijf keer een uur in de week. Daar snap ik dus helemaal geen jota van. Stop er gewoon mee. Hang herinneringen op in Beeld en Geluid. En ga wat nuttigs doen met die miljoenen die nu naar deze sterfbed zender gaan.

 2. Och wat een zure reacties allemaal. Ik luister heel graag naar 3FM en is een verademing in vergelijking met de commerciële radiozenders. Op 3FM hoor ik vaak betere en vernieuwende muziek. De dj’s zijn gelukkig geen eenheidsworst. Iedereen die een negatieve mening heeft over 3FM, heeft in mijn ogen al jaren niet meer naar 3FM geluisterd. Ze doen het juist heel goed en de nieuwe ochtendshow lijkt me een prima aanwinst!

  • Van harte, je bent 1 van de laatste luisteraars van 3FM die op 1 hand te tellen zijn. Een felicitatie waard. En dat is GEEN cynisme.

  • Mee eens. Ik luister ook graag naar 3FM. Veel verse muziek, ook was dat ooit meer en hoor je nu ook tussendoor oldies als Queen. Dat hoeft voor mij echt niet. Daar heb je andere stations voor. De dj’s zijn best okay. Jorien Renkema is fantastisch!! Total ondergewaardeerd. Alleen met de ochtendshow heb ik nog wat moeite en Eddy Keur hoeft voor mij ook niet.

   Helaas moet ik wel akkoord gaan met de kritiek dat 3FM steeds meer op 538 gaat lijken. Dat kan geen goede ontwikkeling zijn…

 3. Wie zijn deze mensen? En waarom twee (!) presentatoren voor één uurtje plaatjepraatje radio tussen 9 en 10? Is dit bejaarden koffietijd radio op een regiozender of zo? Zijn ze daar bij 3FM helemaal gek geworden? En belangrijker nog: wie verzint zoiets en wie keurt dit goed?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*