Toine van Peperstraten te gast op De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 28 juni sportpresentator Toine van Peperstraten en voetbaltrainer Mitchell van der Gaag.

Toine van Peperstraten was één van de gezichten van NOS Studio Sport. Twee jaar geleden koos hij voor een avontuur bij FOX Sports, waardoor hij bij het grote publiek een beetje uit beeld verdween. Daar moet komende televisie- en voetbalseizoen verandering in komen: Van Peperstraten gaat namelijk samen met collega Jan Joost van Gangelen (ook ex-Studio Sport) de Champions League-wedstrijden op SBS6 presenteren.

Mitchell van der Gaag, oud-voetballer van PSV, FC Utrecht en Sparta, is komend voetbalseizoen de nieuwe trainer van FC Eindhoven. Het is voor het eerst dat Van der Gaag in het Nederlandse betaalde voetbal eindverantwoordelijke wordt bij een club. Eerder was hij dat wel al bij de Portugese clubs Maritimo Funchal en Belenenses. Vanwege hartproblemen moest Van der Gaag zijn carrière als trainer tijdelijk staken. Vorig seizoen ging hij aan de slag op Cyprus. Nu wil hij zijn ambities waarmaken in Nederland.

Recensent Ron Vergouwen blikt in zijn televisierubriek Kassie Kijken terug op de trends van het afgelopen televisieseizoen en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is bij de eerste training van de kersverse eredivisionist De Graafschap.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 28 juni 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*