Tim Oliehoek en Bas Nijhuis op de Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur regisseur Tim Oliehoek en voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis.

Tim Oliehoek, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is de regisseur van films als Wiplala en Chez Nous. Voor het grote publiek brak hij door met de bekroonde MAX-dramaserie De Zaak Menten. Vanaf komende week is nieuw werk van hem te zien op tv: de 12-delige dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

Bas Nijhuis, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is een van de kleurrijkste scheidsrechters van de eredivisie. Hij houdt van stevig voetbal, maar is allergisch voor kritiek. Over zijn avonturen op en rond het veld schreef hij het boek Niet zeiken, voetballen!

Vliegende Keep Jules van der Wardt is bij de klassieker Feyenoord-Ajax. En tv-recensent Ron Vergouwen beschouwt in Kassie Kijken de nieuwe tv-programma’s, met dit keer speciale aandacht voor oude programma’s die nieuw leven zijn ingeblazen.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 22 oktober
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*