Thijs van Soest van NPO naar RTL

NPO-woordvoerder Thijs van Soest vertrekt na 5 jaar bij de NPO. Vanaf 1 september gaat hij als senior communicatieadviseur aan de slag bij RTL. Hij onder meer bezighouden met communicatiestrategie en woordvoering. 

Van Soest meldt: “RTL is een veelzijdig, innovatief mediabedrijf waar ik in het verleden al met veel plezier als journalist werkte, op de redactie van RTL Nieuws. En ook straks mag ik weer samenwerken met deze fijne club mensen. Een hele eer – en ik kijk er dan ook enorm naar uit.  Deze nieuwe baan betekent wel dat ik na precies vijf jaar afscheid neem van mijn huidige functie als woordvoerder van de NPO. Eén ding is zeker; mijn hart voor de publieke omroep blijft onverminderd kloppen, ook nadat ik straks in augustus echt afscheid heb genomen. In een gezonde democratie is een aansprekende, betrouwbare publieke omroep van groot belang. Laten we dat vooral blijven koesteren.” 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*