Theaterprogramma Jef Rademakers in Beeld en Geluid

Met spraakmakende televisieprogramma’s als Klasgenoten en De PinUp Club verwierf Jef Rademakers grote bekendheid in de jaren 80. In dit theaterprogramma kijken onder anderen Paul Haenen, Koos Postema en Willibrord Frequin samen met Jef Rademakers terug op zijn bevlogen televisiecarrière (1969-1993).

Jef Rademakers schreef televisiegeschiedenis met het eerste erotische programma op de Nederlandse televisie: De PinUp Club en maakte ook furore met andere succesvolle programma’s als Klasgenoten en de Geloof, hoop & liefde show. Na ruim 20 jaar keerde Rademakers de mediawereld de rug toe en vertrok hij naar Brasschaat in België, waar hij kunst ging verzamelen en boeken ging schrijven.

Recentelijk heeft Jef Rademakers zijn persoonlijke archief geschonken aan Beeld en Geluid met unieke rekwisieten, opnames, foto’s en memorabilia. Om Jef te bedanken voor zijn schenking, organiseren we dit theaterprogramma, waarin zijn carrière en producties centraal staan. Samen met vrienden en oud-collega’s halen we herinneringen op aan zijn televisiejaren en blikken we terug op bijzondere producties en samenwerkingen. Met bijdragen van Derk Bolt, Berend Boudewijn, Paul Haenen, Koos Postema, Willibrord Frequin, Viola Holt en Wendy van Wanten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*