Team5pm neemt Tubelift over

Team5pm lijft videoconsultancy servicebureau Tubelift uit Utrecht in. Met de overname voegt de YouTube agency een enorme kennis aan YouTube-videostrategie en innovatie toe aan zijn dienstverlening. Het label Tubelift verdwijnt en oprichter Daniël Buchner start als Lead Innovatie bij Team5pm.

Jelmer Wind, co-founder Team5pm: “We zijn ontzettend blij dat na een jarenlange fijne samenwerking, Tubelift nu onderdeel is van Team5pm. Daniël heeft de afgelopen tien jaar een ongekende YouTube-expertise opgebouwd en ons veel geholpen met o.a. trainingen. Hij was daarvoor nauw betrokken bij de oprichting van het YouTube-kanaal van Spinnin’ Records en later als Head of Data & Insights verantwoordelijk voor distributie en data driven contentstrategie bij RTL MCN (onderdeel van RTL Nederland). De overname van Tubelift is een mooie stap voor Team5pm en hiermee bouwen we door aan onze innovatie-tak.”

Daniël Buchner, oprichter Tubelift: “Sinds 2019 helpt Tubelift merken met het bereiken van de digital first generatie d.m.v. social video, voor o.a. Sony Music, JBL, Ministerie van Buitenlandse Zaken, HEMA en Rijksmuseum. Ik krijg ontzettend veel energie van innoveren, en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. De huidige klantvraag en waardeketen sluiten bij Team5pm al zeer goed op elkaar aan. Het wordt mijn uitdaging om nog beter passende oplossingen voor bestaande en nieuwe klantvraagstukken te vinden. Innoveren door te optimaliseren. Dit is iets waar bij Tubelift nauwelijks tijd voor was. Bij Team5pm krijg ik de tools om mijn ambities op dit gebied te realiseren. Maar ook de ruimte om samen met het team de huidige klanten van Tubelift nog beter te servicen. Voor mij dus een logische en vooral te gekke stap om met Team5pm in zee te gaan.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*