Tannaz Hajeby: the new voice of NPO


Radiomaakster Tannaz Hajeby gaat aan de slag als voice-over voor NPO Start en NPO Plus.

Tannaz meldt aan Spreekbuis.nl: ‘Ik ben de nieuwe en eerste vrouwelijke stem van NPO Plus & Start.’ Komende tijd zal zij onder andere de promo’s en teasers ervan gaan inspreken.  

Wat maakt haar de ideale stem voor de streamingdienst van NPO?  Tannaz: ‘Ik ben jong en heb een nieuwe stem in de stemmenwereld. Daarnaast heb ik een toegankelijke en heldere stem, daarnaast gaven ze aan dat ik goed weet welk gevoel in mijn stem moet leggen bij het inspreken van teasers. en dat ik dus goed kan spelen met mijn stem. Tevens ben ik de avondshow bij Funx doe en kennen veel jongeren al mijn stem. Dat maakt het ook toegankelijk voor de jongeren.’


Geheel nieuw is zij overigens niet in de wereld van voice-overs. ‘Ik spreek ook al enige tijd reclamespotjes in, maar in de tv-promo wereld ben ik wel nieuw.’

Naast haar voiceover-werk blijft zij ook actief bij Funx, waar ze dit jaar haar avondshow verder wil laten groeien. 

Tevens is zij al enige tijd gediplomeerd ‘social worker’. Ze wil deze expertise ook inzetten met media om zo mentale gezondheid beter bespreekbaar te maken.  ‘Mentale gezondheid is een heel belangrijk onderwerp, maar er heerst nog een taboe op. Dit wil ik met mijn werk doorbreken.’, aldus Tannaz. 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*