Talpa Nieuws verhuist naar Hilversum

Talpa Network heeft aan haar medewerkers bekendgemaakt dat de nieuwsdienst van het Talpa-kantoor aan het Amsterdamse Rietveldpark naar het Talpa Radio-kantoor aan de Bergweg in Hilversum gaat verhuizen.  Ongeveer honderd personeelsleden zullen meeverhuizen.

De woordvoerder van Talpa meldt aan Spreekbuis.nl dat het personeel is geïnformeerd, maar dat nog niet bekend is wanneer de verhuizing plaats gaat vinden.

Talpa: ‘Er wordt toegewerkt naar een geïntegreerde redactie waarbinnen de huidige redacties (van 6 Inside, Hart van Nederland, Shownieuws) samenwerken op een centrale vloer. Het pand aan de Bergweg in Hilversum (waar o.a. Talpa Radio in gehuisvest is) heeft ruimten die geschikt gemaakt kunnen worden voor deze centrale redactie. Het voornemen is om de redacties naar Hilversum te verhuizen zodra de ruimten helemaal klaar zijn. Medewerkers en de Ondernemingsraad zijn over dit voornemen tot verhuizen geïnformeerd. Nog niet duidelijk is op welke termijn de verhuizing plaats gaat vinden.’

Een jaar geleden verhuisde Talpa haar verkooporganisatie (50 man) naar Amsterdam om dichter bij de media- en reclamebureaus te zitten. Door deze verhuizing wordt mediastad Hilversum, na Amsterdam de belangrijkste ‘News City’ van Nederland. Naar verwachting zal Talpa in het derde kwartaal van dit jaar de nieuwsdienst gaan lanceren.

3 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Nieuwsredacties Talpa gaan naar Hilversum – BM

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*