Talpa Network zoekt een Digital Content Coördinator Audio

Talpa Network is per direct op zoek naar een: Digital Content Coördinator Audio.

Talpa Network is op zoek naar een Digital Content Coördinator (m/v/x) voor het snelgroeiende audioplatform JUKE. Met diverse digitale producten gidst JUKE haar gebruikers door de wereld van radio, non-stop muziek en podcast. Om onze gebruikers een optimale luisterervaring te bieden zoeken we een Digital Content Coördinator Audio. Iemand die geniet van een ochtendshow op radio en verslaafd is aan podcasts. Iemand die daardoor aanvoelt wat de luisteraar moet horen, en vanuit inzichten de JUKE producten verder weet te ontwikkelen.

Over de functie: 

 • Als Digital Content Coördinator zorg je ervoor dat JUKE de hele dag relevant is en blijft voor de luisteraar. Je bent verantwoordelijk voor de dag dagelijkse inhoud van JUKE en dus voor het publiceren en actueel houden van de content op het hele platform.
 • Je cureert de audio content, analyseert en interpreteert statistieken van de muziek streams, creëert en plaatst social media posts, schrijft wervende short copy en redigeert teksten voor campagnes en nieuwsbrieven.
 • Vanuit je passie voor audio content en contact met de luisteraar / community weet je daarbij de laatste trends en nieuwste data-inzichten moeiteloos te vertalen naar het platform.
 • Je fungeert daardoor als verbindende schakel tussen de gebruiker en het platform; zowel óp de schermen, als áchter de schermen. Je speelt een belangrijk rol in het optimaliseren van de gehele audio journey: van de eerste streamstart tot aan retentie om gebruikers terug te laten komen. Hierbij werk je nauw samen met je overige collega’s in het contentteam, de product owners en marketing performance specialisten. 

Rol en verantwoordelijkheden:

De functie van Content Coordinator kent 4 deel gebieden als het gaat om rol en verantwoordelijkheden.

 • Content publicatie: Allereerst zorg je ervoor dat JUKE de hele dag relevant is en blijft voor de gebruiker door het publiceren van audiocontent op het JUKE platform. Dat doe je door als persoonlijke audiogids te begrijpen wat relevant is en data gedreven keuzes te maken in publicaties.
 • Content promoten: Je weet op creatieve wijze relevante content te produceren om zo het organische bereik van JUKE te laten groeien. Of het nu een creatieve nieuwsbrief is of een gesegmenteerd push bericht, samen met onze Marketing Automation Specialist weet je de luisteraar persoonlijk te bedienen.
 • Community managen: In je dagelijkse werkzaamheden speelt ook de interactie met de community een belangrijke rol en daarmee het beheer van onze socialmediakanalen en app stores. Als gebruikers op JUKE reageren (via socials, de appstore of andere middelen) dan ben jij het aanspreekpunt en zorg je er voor een passende reactie.
 • Product optimaliseren: Tot slot, deel je je opgedane inzichten en een deepdive in de data met team en collega’s. Je optimaliseert de vindbaarheid van JUKE ook middels jouw kennis op het gebied van SEO. En je zoekt actief de gebruiker op voor klantonderzoek en weet heldere vragen hiervoor te formuleren.

Wij zoeken een collega die zichzelf is, én: 

Het verschil kan maken in de wereld van digitale audio! Ben jij dat, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op de functie van Digital Content Coördinator en met jouw kwaliteiten bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze digitale platformen. Wij zoeken een energieke collega die uitstekend kan schakelen in de executie en die het volgende meeneemt:

 • HBO werk & denk niveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van content marketing;
 • Je hebt aantoonbare passie voor radio, muziek & podcasts;
 • Je bent creatief en ondernemend;
 • Je beschikt over uitstekende copy writing skills;
 • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en draait hand niet om voor een publicatie planning;
 • Je beschikt over tooling kennis rond Social Media, Photoshop, SEO, klantonderzoek, CMS’en & nieuwsbrieven
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse & Engelse taal;
 • Je bent flexibel inzetbaar (werken tijdens avonden/weekenden kan voorkomen).

Wat wij jou bieden:

Een uitdagende fulltime functie (op basis van een 40-urige werkweek) in een dynamische omgeving bij een jonge en gedreven organisatie in een professionele en informele werkomgeving waar je collega’s klaarstaan om je waar nodig te ondersteunen. Dit doen we in deze tijd voor een groot deel ook virtueel met de juiste hulpmiddelen. 

Voor vragen kun je contact opnemen met een van onze recruiters via jobs@talpanetwork.com. Geïnteresseerd? Solliciteer hier.

1 Trackback / Pingback

 1. Actuele mediavacatures - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*