Talpa komt met Grolsch 0.0 FM -campagne


Radio Veronica staat deze week in het teken van Grolsch 0.0 FM. In elk programma hoor je de ‘0.0 Blaastest’: een bekende track geblazen op een Grolsch 0.0%-flesje. Luisteraars die het nummer correct raden maken kans op een week in de Grolsch Camper met zakgeld.

Ellen Slaa Kamphuis, Brand Manager Grolsch: ‘We zijn net gestart met de nieuwe Grolsch alcoholvrij campagne op TV en daar wilden we graag een medium aan toevoegen. Talpa Media Solutions & het Bureau hebben ons verrast met de spot-on Grolsch 0.0FM en de camper promotie op Radio Veronica.’

Grolsch 0.0 FM is deze week te beluisteren via de Radio Veronica -kanalen en de komende maanden te beluisteren via JUKE, en hiermee beschikbaar op (bijna) alle devices: van smartphone tot smart speakers, van Sonos tot Apple carplay. Zo kan Nederland de hele zomer genieten van het moment, op elk moment, met Grolsch 0.0 FM.

Naast de radio-actie worden er ook spotjes op de andere radiozenders van Talpa Network en social media ingezet. Grolsch 0.0 FM is onderdeel van de Grolsch Proef Karakter-campagne die momenteel loopt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*