Talkshow ‘Een leven vol radio’

Om het werk, de avonturen en ontwikkelingen van de radiowereld in de spotlights te zetten, organiseerde Top Format een online talkshow ‘Een Leven Vol Radio’, inclusief de lancering van het boek ‘Bart! De Van Gogh van de jingles’.

Het boek Bart! De Van Gogh van de jingles vertelt niet alleen over het leven van Bart van Gogh, maar ook over de ontwikkeling van de piratenzenders, commerciële radio, jingles en digitale kanalen. Van Gogh begon veertig jaar geleden als radiomaker en maakte onder meer jingles voor NOS Tour de France, TROS, Radio 2, Sky Radio, Radio 10, Radio Veronica en veel Europese zenders.

Bart van Gogh: “Ik vind het nog steeds een hele eer dat er een boek aan mij gewijd is. Het is een blik achter de schermen geworden, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Ik hoop dat er nog meer waardering komt voor jingles, die kleine kunststukjes van slechts een paar maten, die zó veelzeggend zijn. Jingles zorgen ervoor dat we een zender herkennen en ze worden soms zelfs herinneringen. Een goede jingle is een oorwurm die je doet terugdenken aan een zender.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*