TalkRadio en AOT Events komen met TalkRadio Comedy Awards

AOT Events presenteert de allereerste Radio Comedy Awards. Tijdens de awards gaan AOT Events en TalkRadio op zoek naar het meest veelzijdige radiocomedy talent van Nederland.

Radiocomedy is een breed begrip, heeft als doel te relativeren en te onluchten. Het belangrijkste element is het moment van de lach. Aan de deelnemers de taak om dit punt zo origineel mogelijk te bereiken.
Satire, typetjes, oneliners, observaties, woordspelingen: alles is toegestaan zolang het te verpakken is in het gesproken woord.

Vanaf 5 mei zijn de voorondes te horen via TalkRadio.nl en de social media kanalen. Tijdens de voorrondes presenteren de deelnemers zich in eigen geschreven radiocolumns van ongeveer 2 minuten. Deze worden beoordeeld door een zeer deskundige jury (o.a. comedienne/ actrice Jennifer Evenhuis en Podcast comedian Wouter Monden) bestaande uit professionele comedy- en radiomakers. In de daaropvolgende rondes worden de talenten uitgedaagd, de grenzen van hun verbale creativiteit op te zoeken.

Halve finalisten en finalisten zullen vanuit TalkRadio begeleid worden bij het samenstellen van het finale materiaal, deze hoor je vanaf 27 mei. Tijdens de finale op 3 juni komt alles samen. Een finale podcastshow voor de laatste vier radiocomedians. De winnaar van de Radio Comedy Award gaat naar huis met de podcast microfoon en een tijdslot naar keuze op TalkRadio.

Inschrijven kan tot zaterdag 2 mei.
Als deelnemer stuur je een column (opname van ongeveer 2 minuten), een biografie, een foto en persoonlijke gegevens naar comedy@Talkradio.nl .

Maandag 20 april lanceerde http://talkradio.nl zich als station dat meer creativiteit en diversiteit toe wil voegen aan de Nederlandse media. Om dit te realiseren doet TalkRadio een beroep op podcastmakers, journalisten, gespreksleiders, filosofen en comedians. En deze laatste groep zet AOT Events met de TalkRadio Comedy Awards volop in de spotlights.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*