Talitha Muusse op De Perstribune


Zondag 25 april zijn voormalig Op1-presentator Talitha Muusse en de Armeense voetbalinternational Aras Özbiliz te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Talitha Muusse, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is ondernemer, spreker én voormalig presentatrice bij Op1. Onlangs kwam een eind aan haar korte loopbaan als presentator van de talkshow, na een inhoudelijk conflict met KRO-NCRV. Muusse is behalve een mediapersoonlijkheid ook ‘generatiedeskundige’. Ze is één van de gezichten van Coalitie-Y; een samenwerkingsverband opgericht door een aantal jongerenorganisaties.

Aras Özbiliz, de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur, is voetbalinternational uit Armenië en oud-voetballer van onder meer AjaxSpartak Moskou en Willem II. Met Ajax werd hij in 2011 en 2012 kampioen. Momenteel zit Özbiliz, getogen in het Noord-Hollandse Hoorn, middenin een ingewikkelde juridische procedure. Doordat hij in 2011 voor het Armeense elftal koos, verloor hij zijn Nederlandse paspoort. Nu probeert hij dat terug te krijgen.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
https://www.maxvandaag.nl/ 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*