Sven Kockelmann van KRO-NCRV naar WNL

De presentator heeft bekend gemaakt na bijna 30 jaar over te stappen naar WNL. KRO-NCRV betreurt het vertrek van de journalist.

Peter Kuipers, directievoorzitter KRO-NCRV: “Sven gaat na bijna 30 jaar KRO-NCRV per 1 december helaas verlaten voor een nieuw, journalistiek avontuur bij WNL. Sven is spraakmakend en vasthoudend en één van de beste interviewers van ons land. Vanzelfsprekend hadden we hem graag behouden voor onze omroep, maar hij heeft een andere keuze gemaakt die wij respecteren. We vinden het enorm jammer dat hij KRO-NCRV verlaat maar tegelijkertijd zijn we blij dat hij bij de publieke omroep blijft. We wensen hem alle succes toe bij WNL.”

Sven Kockelmann: “Ik ben KRO-NCRV enorm dankbaar voor wat ik in de afgelopen 28 jaar heb mogen maken, de omroep vormt een groot deel van mijn journalistieke leven. Met programma’s als Reporter, Brandpunt, Netwerk, Oog in Oog en 1op1 heb ik stuk voor stuk programma’s kunnen maken die mij na aan het hart liggen. KRO-NCRV heeft mij altijd alle kansen geboden, zeker in de afgelopen anderhalf jaar. Ik ga de programma’s en mijn collega’s bij KRO-NCRV missen en ben hen dankbaar voor al die jaren waarin we scherp en spraakmakend konden zijn.”

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*