Suzanne Pronk weg bij Talpa

Door de reorganisatie bij Talpa verliest ook Suzanne Pronk na 2,5 jaar haar baan als VP van Talpa Social.

Zij was in deze rol verantwoordelijk voor de strategie en verdere doorontwikkeling van Talpa Social.

Talpa Social is een unit binnen Talpa Network. Zij ontwikkelen en produceren online content voor influencers, owned & operated channels en merken. Verantwoordelijk voor de merken: Social1nfluencers (influencer agency), StukTV, New Wave en Gierige Gasten.

8 Comments

  • Vice President. Interessantere benaming voor afdelingshoofd. Tegenwoordig moeten dat soort baantjes heel sjiek klinken. Vooral in de mediawereld is dat een ding. Laat ze eens lekker normaal gaan doen. Want het is allemaal niet zo heel moeilijk en belangrijk als dat het allemaal klinkt met al die termen.

 1. Waren blijven de namen René Oosterman, Erland Galjaard, Bastiaan van Dalen en Marco Louwerens. Mogen vast weer (onterecht) blijven zitten op het pluche.

  • Ja al die ontslagen zijn er juist voor om de grote salarissen van de heertjes in de top te beschermen. Zo werkt dat overal (woningbouw verenigingen, ziekenhuizen, multinationals etc). John de Mol was ooit zeer succesvol met producties. Maar het exploiteren van tv en radiostations is hem nog nooit gelukt. Het is door de jaren heen altijd uitgedraaid op een fiasco. En dat lijkt nu weer te gaan gebeuren.

 2. Dat iemand een succesvol producent is betekent nog niet dat hij ook succesvol een zender(groep) kan leiden, dat blijkt maar weer eens.

 3. @ice dat klopt, John is een producer pur sang maar velen zijn uit op geld en weten John vaak zand in de ogen te strooien en dan denkt hij dat door zulke namen te nemen en ze functies met rete salarissen te geven het allemaal wel lukt.
  Lijkt een beetje op Gérard van tweel grootgrutter en hoteleigenaar en hart van Holland eigenaar, ook die heeft vaak verkeerde mensen aan een retesalaris geholpen echter zij hem niet.
  Hoe vaak ik John en Gérard mijn diensten niet heb aangeboden maar zij niet reageerden kon ik alleen maar denken jullie weten niet wat je gaat missen aan loyaliteit en frisse zienswijzen en welke win win situatie je had kunnen hebben.. Nou dan niet. Ik hoef geen rete salaris om goed te zijn, want je bent het of je bent ’t niet.
  Maar ze kennen me wel!
  Succes heren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*