StukTV lanceert gloednieuwe online serie GET!KT

Het spel is simpel: vind en tik aan. Of beter gezegd: lijkt simpel. Zie namelijk maar eens een zojuist in de boeien geslagen verdachte te lokaliseren en hem of haar aan te raken, of een booreiland aan te tikken midden op zee. Of wat te denken van een staatshoofd of de lamp van een stadionmast. En dat ook nog eens binnen 12 uur! Giel, Thomas en Stefan nemen het in GET!KT! zes afleveringen op rij op tegen hetzelfde trio: Iris Enthoven, Nina Warink en Sophie Milzink, de dames van de zeer succesvolle podcast VrouwMiBo. Durf, charme, snelheid, doorzettingsvermogen: een hoop eigenschappen gaan nodig zijn om als eerste het door de kijker bepaalde doelwit aan te tikken. Wie lukt dit het vaakst als eerste? De heren of de dames? Je ziet het in GET!KT. Vanaf zaterdag om 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV en vooruit te kijken in de STUK-app.

Giel de Winter: “De beste spellen zijn vaak simpel van opzet. We hebben er de afgelopen tien jaar in onze video’s nogal wat gespeeld. Terugkijkend stuitten we op #312: Moeilijke Dingen Aantikken, een goed gewaardeerde video uit oktober 2018. Zo snel mogelijk, binnen een bepaalde tijd, aantikken wat je wordt opgedragen. Ogenschijnlijk eenvoudig, maar een uitdaging om te realiseren. Voldoende ingrediënten om hier een gloednieuwe serie van te maken.”

GET!KT wordt geproduceerd door het team van StukTV.

Uitzending: wekelijks op zaterdag om 17.00 uur op het YouTube-kanaal van StukTV. Na de eerste aflevering wekelijks vooruit te bekijken in de STUK-app.

Over StukTV
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de trotse bezitters van hét grootste online-entertainmentkanaal van Nederland: StukTV. De heren trakteren al tien jaar lang meer dan 2,5 miljoen abonnees iedere week op spraakmakende video’s, waaronder online successeries als Het Jachtseizoen en De Kluis! Niet voor niets is StukTV 5 jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste YouTube-kanaal van Nederland’. 

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*