Studio 55 opent haar deuren op Media Park Hilversum

Volgende week vrijdag opent Studio 55 haar deuren aan het Media Park in Hilversum. Studio 55 is een nieuwe full-service studio voor fotografie, videografie en webinars. Het bedrijf heeft de studio ook geschikt gemaakt als locatie voor presentaties, interviews, masterclasses, castings en exposities.

worden gemaakt voor fotoshoots of video-opnamen. De inhoud van de showkast wisselt regelmatig.

Caroline Schnellen, mede-oprichter Studio 55: “We hebben het concept van Studio 55 ontworpen naar de nieuwe manier waarop creatives tegenwoordig graag werken. Een stijlvolle inrichting, een huiselijke sfeer, verschillende plekken waar je kan zitten om te werken of te vergaderen. Ook kun je hier fijn het bos in wandelen voor een goed gesprek. We krijgen vaak te horen dat hier zo’n rustige, creatieve vibe heerst. En laat dat nou precies onze bedoeling zijn geweest!”

Studio 55 voorziet ook in dienstverlening. Via het platform ‘Club 55’ kan een professioneel team op maat samengesteld worden; van jong talent tot toonaangevende professionals.

Schnellen vervolgt: “Studio 55 is mede opgezet als creative hub waar studenten van 55 Creative Business School, ervaren professionals en opdrachtgevers elkaar tegenkomen en samenwerken. We willen de drempel verlagen voor jong talent om in contact te komen met mogelijke opdrachtgevers. Via ons platform ‘Club 55’ beschikken we over een uiteenlopende pool van bekende namen in het vak en jong creatief talent die we graag koppelen aan mooie opdrachten en opdrachtgevers. Ook kunnen onze studenten de studio gebruiken voor projecten en vrij werk op momenten dat de studio niet bezet is.”

.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*