Stichting AKN ontwikkelt zich tot white label studio

Stichting AKN wil haar TV-studio’s in het MediaGebouw aan de ’s-Gravelandseweg 80 voor allerlei partijen beschikbaar maken.

Het maakt onderdeel uit van de re-branding en revitalisering van het MediaGebouw en de TV-studio’s. Door zich te positioneren als white label studio kunnen alle programma’s in haar TV-studio’s gemaakt worden, ongeacht om welke omroep het gaat. NEP The Netherlands bouwde in de TV-studio in het MediaGebouw een vaste regieruimte om duurzamer en flexibeler te kunnen produceren. Door daarbij gebruik te maken van Cloud Production zijn gecentraliseerde resources eenvoudig deelbaar en kunnen deze efficiënt ingezet worden over meerdere partijen, waardoor de kwaliteit van de programma’s nog meer gewaarborgd blijft.

De regieset is volledig ontsloten op het LiveCenter van NEP en op haar core infrastructuur, waardoor NEP in het MediaGebouw aan de ’s-Gravelandseweg 80 ook een groot scala aan nieuwe diensten kan inzetten. Dankzij deze koppeling zijn de producties die door NEP in het MediaGebouw worden uitgevoerd, bovendien redundant: op het moment dat de stroom uitvalt, is de locatie nog steeds in de lucht. Ook op de vaste regie in het MediaGebouw voert NEP continu preventief onderhoud uit.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*