Sterren op het Doek met Aart Staartjes, Floortje Dessing en Waylon

In het MAX-programma Sterren op het Doek worden onder meer Aart Staartjes, Floortje Dessing en Waylon geportretteerd door een drietal kunstenaars, terwijl zij worden geïnterviewd door presentator Özcan Akyol. Sterren op het Doek is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. 

Aflevering 2: Aart Staartjes – dinsdag 10 september om 20.25 uur bij MAX op NPO 2
In deze aflevering van Sterren op het Doek heeft Özcan Akyol een gesprek met Aart Staartjes, de acteur waar generaties mee zijn opgegroeid. Dit allemaal onder het toeziend oog van drie getalenteerde kunstenaars.

Aflevering 3: Floortje Dessing – dinsdag 17 september om 20.25 uur bij MAX op NPO 2
De reislustige Floortje Dessing gaat in gesprek met Özcan Akyol over de ongemakkelijkheid van naar zichzelf kijken en over de altijd aanwezige onrust in haar leven. Aan de kunstenaars de schone taak om een portret te maken waar Floortje zichzelf in gaat herkennen.

Aflevering 4: Waylon – dinsdag 24 september om 20.25 uur bij MAX op NPO 2
Na een roerig rock-‘n-roll leven voelt zanger Waylon zich nu beter dan ooit. Een mooi moment om door drie getalenteerde kunstenaars te worden vereeuwigd. In een persoonlijk gesprek met Özcan Akyol vertelt Waylon over zijn behoefte om in de spotlights te staan en zijn prille gezinsgeluk. 

Over Sterren op het Doek 
Verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van presentatorÖzcan Akyol. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Na afloop kiest de geportretteerde één schilderij uit en de twee overgebleven schilderijen worden geveild. 

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl.

Sterren op het Doek
Elke dinsdag
Om 20.25 uur op NPO 2

Presentatie: Özcan Akyol 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*