Ster zoekt een Research consultant

Ster zoekt een doortastende en enthousiaste research consultant. Je vertaalt panelonderzoek naar advies op maat voor klanten op het gebied van creatie en effect van reclamecampagnes. In samenwerking met accountmanagers stel je accountstrategieën op en ontwikkel je acties om voorkeur te creëren bij klanten voor onze mediumtypen en ons aanbod. Je researchinzichten vertaal je naar advies op klantniveau en naar het commercieel aanbod van Ster.

Zo kan je dag eruit zien
Maandagochtend, 9.00 uur bij Ster. Je dag begint met een kop écht goeie koffie. Je gaat daarna voortvarend verder met je plan voor een klant en zijn multimediale inzet komend voorjaar bij Ster. Vervolgens schakel je met collega’s van communicatie over de kennissessie die jullie samen organiseren over het belang van het bereiken van senioren voor diverse branches. Je draagt onderzoeksinsights aan over deze doelgroep en adviseert welke adverteerders uitgenodigd moeten worden.

Na de lunch (óf na een flinke wandeling op de nabij gelegen hei) ga je naar een klant om de resultaten van de commercialtest te bespreken. Je adviseert deze klant hoe hij het bereik, de creatie en het effect van zijn campagne kan verbeteren om zodoende de impact te vergroten.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij Ster nou precies zo leuk. Je werkt, net als iedereen hier, hard en resultaatgericht. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning: een potje tafelvoetbal of tafeltennis tussendoor, onze vrijdagmiddagborrel, een event op zijn tijd. En je komt in een heel leuk en professioneel team terecht!

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding;
• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare research- en/of consultantrol in de media;
• Je bent nieuwsgierig, analytisch, initiatiefrijk én resultaatgericht;
• Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid en kunt goed samenwerken;
• Je hebt een passie voor reclame en affiniteit met de publieke omroep.

Wat bieden wij?
• Een interessante functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid;
• Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een kantoor met goede parkeergelegenheid en dichtbij treinstation;
• Een ongekend goede werksfeer;
• Onbeperkte leermogelijkheden binnen het werk en via onze Ster Academy;
• Eén keer per twee weken een vrije dag door onze 36-urige werkweek (32 uur is bespreekbaar).

Over Ster
Ster is verantwoordelijk voor de verkoop van reclame op de radio- en televisiezenders en websites van de publieke omroep. Binnen de mediabranche onderscheidt Ster zich door haar kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. De bedrijfscultuur van Ster is open, nuchter, zeer gedreven en markt- en klantgericht. Binnen Ster is volop ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Sterker nog, deze betrokkenheid om de organisatie te blijven ontwikkelen wordt ook van iedereen gevraagd.
Als research consultant maak je deel uit van de afdeling marketing, maar ben je operationeel actief binnen een salesteam bestaande uit accountmanagers, planners/trafficers en een analist.

Interesse? Reageer meteen!
Heb je zin om bij ons te komen werken? Dan ontvangen we graag je gemotiveerde reactie met cv via onderstaande button. Eerst nog vragen? Bel dan met Roel van Santen (manager marketing): 035-672 55 00. De sluitingsdatum voor deze vacature is vrijdag 16 februari 2018.

REAGEER HIER

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*