Stephen Emmer componeert muziek voor luisterboeken

Nederland, Amsterdam, 06-10-2017. Portret van Stephen Emmer, componist, artiest en arrangeur. Emmer is een zoon van voormalig NOS Journaal-nieuwslezer Fred Emmer en balletdanseres/actrice Roekie Aronds. Foto: Andreas Terlaak

Luisterboeken worden steeds meer beluisterd door een groeiende groep geïnteresseerden.

Bij grote spelers zoals Amazon.com, maar ook StoryTel en luisterboeken.nl wint deze nieuwe categorie snel aan populariteit. Nu het genre aan kritische massa wint is het logisch dat het genre zich verder gaat ontwikkelen. Het vandaag verschenen een luisterboek van het succesvolle zelfhulp boek van Marian Mudder (naast actrice voor oa Baantjer ook succesvol schrijfster), waarbij componist Stephen Emmer (vooral bekend van zijn rtv muziek) nu de muziek heeft verzorgd. de hiermee verrijkte inhoud zorgt dan voor een nog betere en meer onderhoudende luisterervaring.

Uitgever Ambos Anthos gelooft stellig in deze aanpak en presenteert met dit vandaag verschenen luisterboek haar eerste content-enriched titel: ‘Wat ik eerder had willen weten’ van Marian Mudder, dat als reguliere boekuitgave al 5 herdrukken kent.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*