Stephanie van Eer nieuwe presentatrice van de Kids Top 20

Het nieuwe seizoen van de Kids Top 20 trapt zaterdag 1 september af met een nieuw gezicht. Vanaf zaterdag presenteert Stephanie van Eer de Kids Top 20 hitlijst. Zij vervangt hiermee Buddy Vedder als presentator van het AVROTROS-programma.

Wekelijks is Stephanie bij verschillende basisscholen in heel Nederland te gast en maakt ze de hitlijst, die samengesteld is door de kinderen thuis, bekend. Via de website of de app kunnen zij thuis stemmen op hun favoriete muziek. Stephanie danst en zingt daar samen met de populaire gasten die ze in de studio ontvangt op mee.

Stephanie kan niet wachten om te beginnen: “Ik heb heel veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en er elke uitzending een feestje van te maken. Zowel met de kinderen thuis als in de studio. Dat ik een passie heb voor dansen en veel muziek luister komt bij dit programma goed van pas. Dus kom maar op!”

Stephanie van Eer
Stephanie van Eer (1997) is bekend van de jeugdserie Spangas, waar ze drie seizoenen te zien was als Shirley Benoit. Verder speelde ze al in twee bioscoopfilms; Hart Beat en Kappen!. Dit najaar is ze te zien in de film Elvy’s wereld: So Ibiza.

Zapp Kids Top 20, zaterdag 1 september om 08.10 uur bij AVROTROS op NPO Zapp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*