Stefan de Walle en Jeroen Delmee op De Perstribune

Zondag 24 april zijn acteur Stefan de Walle en hockeybondscoach Jeroen Delmee te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uurop NPO Radio 1.

Stefan de Walle, de mediagast in het eerste uur, tussen 12.00 en 13.00 uur, is vanaf vrijdag 29 april te zien in Tweede Hans. In deze nieuwe 10-delige dramaserie van MAX op NPO 1 speelt De Walle naast Jacqueline Blom één van de hoofdrollen.  De Walle is een meermaals onderscheiden acteur. Bij het grote publiek is hij vooral bekend vanwege zijn rol als Kees in de tv-serie Flodder en vanwege zijn rol als ‘televisie-Sinterklaas’. 

Jeroen Delmee, de sportgast in het tweede uur, tussen 13.00 en 14.00 uur, is sinds september bondscoach van de Nederlandse hockeymannen. Daarvoor stond de voormalig tophockeyer aan het roer bij de mannen van het Franse nationale team. Delmee speelde zelf meer dan 400 hockeyinterlands en werd met Oranje twee keer olympisch kampioen, in 1996 en 2000. 

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*