Spreekbuis Radio nu ook beschikbaar in RadioNED

Sinds vandaag is Spreekbuis Radio als online station toegevoegd aan radioNED.

Spreekbuis Radio
Spreekbuis Radio is opgezet door Richard Otto en Patrick Kicken en biedt talrijke interviews met radio-iconen zoals Ferry Maat, Jan van Veen, Leo van der Goot en Rick Van Velthuijzen. Daarnaast komen ook andere mediaspecialisten aan bod. Op Spreekbuis Radio zijn ook registraties van diverse events te beluisteren, waaronder het Cross Media Café en de Online Radio Awards.

radioNED
Het radioNED-platform bevat de grootste collectie Nederlandse radiozenders in één app. De radioNED-apps zijn beschikbaar voor iPhone, iPad, Apple TV en binnenkort ook Apple Car.

Uniek is dat radioNED meer dan 350+ radiostations uit Nederland bevat, die direct luisterbaar zijn. Zoals je vroeger de FM (of AM) band kon afzoeken, kun je in radioNED door een grote lijst radiostations op ontdekkingstocht gaan. Er is ook een mogelijkheid om via categorieën gericht te ontdekken: landelijk, regionaal, talk-radio, 70s, 80s, 90s, 00s, dance en Nederlandstalig. In de app is ook het medianieuws van Spreekbuis.nl te volgen.

App van de maand
De gerenomeerde Apple-nieuwssite koos voor radioNED vorige maand als App van de Maand. Ondanks de vele radio-apps die al beschikbaar zijn, weet radioNED met haar aanbod en gebruikvriendelijkheid het verschil te maken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*