Spreekbuis.nl nu ook als podcast

Momenteel maakt podcasting een sterke groei door. Medianieuwsplatform Spreekbuis.nl is nu ook haar eigen podcastkanaal gestart.

Deze podcast bevat onder andere de audio van videointerviews die Patrick Kicken voor radio.nl maakt met bekende radiodeejays. Ook staan er registraties op van een bijeenkomst waarin jonge en oude radiomakers samen met elkaar de discussie aangaan over de toekomst van radio.

In de komende tijd zal deze podcast aangevuld worden met nieuwe interviews, korte lessen over radio, gesproken columns en artikelen en interviews met andere succesvolle podcasters en social media specialisten.

Patrick Kicken: “‘Sinds 2009 probeer ik naast mijn radiowerk andere interesses te vangen in podcastgesprekken die op de radio niet passen. Leuk om te zien dat podcasts nu zo’n vlucht nemen. Er waren al veel mensen die de interviews met radiohelden op YouTube alleen luisterden in plaats van keken, dus logisch dat ze nu ook alleen in audio worden aangeboden. En Spreekbuis.nl is het perfecte platform om de doelgroep te bereiken die deze gesprekken met radio- en socialmedia specialisten interessant vinden.”

Richard Otto (Spreekbuis.nl/ Tens Media): “Op Spreekbuis.nl schrijven we niet alleen over media-innovaties, maar willen we dit ook in praktijk brengen. Kicken staat bekend als een dj die mediavernieuwingen snel omarmt. We zijn daarom trots dat we nu met hem kunnen samenwerken. Komende tijd gaan we naast deze podcast samen ook met andere innovatieve mediamogelijkheden experimenteren.”

De Spreekbuis.nl podcast is via deze link beluisterbaar voor Apple gebruikers en via deze link op alle andere apparaten, zoals android en pc. Abonneer je even voor toekomstige afleveringen van de Spreekbuis.nl podcast.

Directe links:
http://bit.ly/spreek-buis
https://anchor.fm/spreekbuis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*