Spot Uit Licht Uit: Josefine van Asdonk (Goudkust/SBS6)

Achteraf is het altijd makkelijk om een koe in de kont te kijken. Maar je kunt je toch afvragen of het verstandig was van Josefine van Asdonk om de SBS-soap Goudkust te verlaten voor ‘comedyserie’ De Garage. Goudkust was misschien een matige soap, maar op menig begrafenis van een jongvolwassene wordt meer gelachen dan destijds om De Garage.

Van Asdonk showde haar eigen Goudkust in de Playboy en belandde als presentatrice bij kinderzenders, alvorens als creative aan de slag te gaan bij Talpa.

Omdat je toch wát moet, richtte ze ook All Women on Top op, een nogal vaag ‘platform voor en door vrouwen’. De manier waarop Josefine van Asdonk zich op de site van AWOT voorstelde, doet vermoeden dat ze misschien wel een neusje heeft voor het maken van verkeerde keuzes: “Zij wil haar leven wijden aan het overbrengen van daadkrachtige boodschappen die kunnen uitmaken of deze wereld echt wordt zoals de vrouw het graag wilt (sic!).” In 2011 stopt ze met dit ‘platform’ en sinds 2012 is zij werkzaam als ‘Media-creative Director‘ bij VEM Media. 

Videofragment Goudkust: Josefine betrapt Winston Gerschtanowitz: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Spot Uit Licht Uit (2011)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*