Snelteststraat van NEP verhuisd naar Gateway D op Media Park Hilversum

Begin november opende NEP haar eigen corona teststraat in de Switch op het Media Park in Hilversum, om haar medewerkers en het Media Park zo veilig en gezond mogelijk te houden. Vanwege de sluiting van de Switch deze maand is de teststraat gisteren verhuisd naar Gateway D op het Media Park en vanaf vandaag operationeel op deze nieuwe locatie. 

Sinds de opening hebben al meer dan 6000 mensen gebruik gemaakt van deze faciliteit, om zich preventief te laten testen en verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Naast het eigen personeel maken ook derden gebruik maken van deze teststraat.

De test die gebruikt wordt is goedgekeurd door het RIVM en de teststraat wordt geleid door een arts. De uitslag wordt binnen 30 minuten via een beveiligde e-mail toegestuurd. Positieve uitslagen worden direct bij de GGD gemeld zodat het bron- en contactonderzoek opgestart kan worden.

Ralf van Vegten, CEO NEP: “We zijn heel tevreden over de resultaten van de afgelopen maanden. We zien dat onze medewerkers zich aan de maatregelen houden en gebruik maken van de mogelijkheid om zich preventief te laten testen. We hebben ook een aanzienlijk aantal gevallen gehad waarin er een positieve testuitslag naar voren kwam, zonder dat de persoon in kwestie enige klachten had. Zo kunnen wij direct in een vroeg stadium maatregelen nemen en kunnen we verdere verspreiding van het virus voorkomen. Dit kunnen we niet zonder alle medische professionals die ons iedere dag bijstaan en de tests afnemen. Vanaf het begin hebben wij als bedrijf de gezondheid van de mensen voorop gesteld en onze teststraat is daarbij het ultieme middel om zo goed mogelijk voor onze mensen te zorgen.”

De teststraat is 7 dagen per week open en zal nog voor onbepaalde tijd gehuisvest zijn in Gateway D op het Media Park. Onze testlocatie is te vinden aan de achterkant van Gateway D (aan de Leen Jongewaardweg), aangegeven met signing.  Via de beveiligde online portal van NEP,  kan een afspraak voor een test gemaakt en afgerekend worden. Opdrachtgevers en leveranciers kunnen via hun client manager of ander contact bij NEP voordeliger test capaciteit inkopen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*