Snelle maakt debuut als presentator met I Want Your Song

image

Achter ieder toplied schuilt een top liedjesschrijver! En dat is lang niet altijd de artiest zelf… In I Want Your Song stappen elke week vijf onbekende songwriters voor even uit de schaduw. In elke aflevering zoekt een bekende Nederlandse artiest een nieuwe hit. Want er mogen dan veel goede zangers en zangeressen in Nederland zijn, dat betekent niet automatisch dat er ook een overvloed is aan goede liedjes…

Snelle

Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen gelanceerd. Welke songwriter laat de concurrentie ver achter zich en is misschien wel verantwoordelijk voor the next big hit? De presentatie van dit gloednieuwe muziekprogramma is in handen van zanger Snelle. I Want Your Song is deze zomer te zien op SBS6. 

In elke aflevering van I Want Your Song staat steeds één bekende artiest centraal. De namen zijn al bekend. Miss Montreal, Gerard Joling, Nick en Simon, OG3NE, Samantha Steenwijk, Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer en Tino Martin: ze willen allemaal een nieuwe hit. Voor elke artiest komen er vijf songwriters naar de studio. Eén voor één pitchen ze, onder begeleiding van de live band, hun lied aan de artiest en het publiek. Ze hebben alles uit de kast getrokken om de hit van het jaar te schrijven voor de artiest van vanavond. Het publiek bestaat uit honderd enthousiaste, maar kritische fans van de artiest. Als de artiest dat wil, kan hij ze om advies vragen. Zij weten tenslotte als geen ander welk lied potentieel heeft: het lied waar zij enthousiast van worden. Toch is het de artiest zélf die de uiteindelijke beslissing neemt. In welk lied gelooft hij het meest? De winnaar ziet zijn of haar lied bekroond met een videoclip en een officiële lancering. Na de uitzending is het lied meteen te downloaden en te streamen – en klaar om de hitlijsten te bestormen. In I Want Your Song komt daarmee elke week voor één songwriter een droom uit! 

I Want Your Song is een format van Talpa Concepts en Rochford Productions en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*