De nieuwe mobiele applicatie bevat het laatste medianieuws, vacatures, interviews en columns van oa Bert van der Veer, Hans van Dijk, Agnes Dijker en Peter Schavemaker.

Om de leesfrequentie te bevorderen worden er push notificaties en beacons ingezet. App gebruikers in de buurt van treinstation Mediapark ontvangen door deze beacons het laatste nieuws. De beacons kunnen bij eventuele calamiteiten ook waarschuwingsnotificaties sturen. Het aantal beacons zal komende tijd worden uitgebreid. 

De Spreekbuis.nl app bevat binnenkort ook enkele noviteiten, waaronder de Koffietijd-feature. Lezers worden beloond voor hun ‘leesloyaliteit’ en kunnen door een digitale stempelkaart sparen voor een gratis kop koffie. Met de Dlitfass® functie kan de app gebruikt worden voor narrow casting. Het laatste nieuws kan hiermee direct draadloos worden gestreamed naar televisies, waardoor het Spreekbuis.nl platform als een kabelkrant gebruikt kan worden. CHAT maakt het mogelijk om binnen de app met vakgenoten in contact te komen. 

De door Apps4nl ontwikkelde Spreekbuis.nl app is gratis te downloaden voor iPhone/ iPadBlackberry en Android devices. Een Windows Phone app is binnenkort beschikbaar. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*