Willem Alexander-special op HilversumTV

Op videoplatform HilversumTV is oa een documentaire over de jeugd van Willem Alexander te bekijken. Daarnaast zijn de uitzendingen van het huwelijk met Maxima en de inauguratie tot koning geheel terug te zien.

Kijk hier direct naar de Willem Alexander-special op HilversumTV.

HilversumTV komt regelmatig met TV-specials over diverse onderwerpen, waaronder Chriet Titulaer, Bart de Graaff, Johan Cruijff en de Tweede Wereldoorlog.

Over HilversumTV
HilversumTV verzamelt de mooiste uitzendingen van de publieke omroep van de afgelopen65 jaar en biedt deze via web en de gratis apps aan in een overzichtelijke vormgeving. Een eenvoudige zoekfunctie brengt honderden top-programma’s van toen binnen handbereik. De komende tijd wordt het aanbod regelmatig verder uitgebreid. De vandaag gelanceerde eenvoudige Android- en iPhone apps, maken het kijken nog toegankelijker. Door middel van pushberichten kunnen kijkers op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde tv-programma’s, thema’s en tv-specials.

HilversumTV is direct te zien op www.hilversumtv.nl en gratis te downloaden voor Android en iOS (iPhone/iPad). Door middel van AppleTV en Google Chromecast is HilversumTV ook op televisie te bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*