Sky Radio start kerstseizoen

Het kerstseizoen is officieel begonnen bij Sky Radio. Speciaal voor alle Kerst- liefhebbers die niet kunnen wachten tot Sky Radio 101 FM op 6 december start met de kerstprogrammering, is er vanaf vandaag al de mogelijkheid om volop te genieten van de kerstsfeer. Zangeres Trijntje Oosterhuis startte vandaag in aanwezigheid van de Kerstman officieel het online radiostation Sky Radio Christmas met 24/7 non-stop kersthits. Sky Radio Christmas is overal te ontvangen op DAB+, Skyradio.nl en via de Sky Radio App. 

Trijntje Oosterhuis: “Heerlijk dat we weer richting de kerstperiode gaan. Ik houd enorm van soulvolle kerstmuziek en dit jaar gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Ik ga de hele maand december kerstconcerten geven in prachtige kerken door heel Nederland. Het is dan ook een eer dat de Kerstman mij heeft uitgenodigd om Sky Radio’s online station Christmas te openen met mijn meest favoriete kersthit ‘This Christmas’ van Donny Hathaway.”

Sky Radio Christmas
Begin oktober luidt Sky Radio traditiegetrouw het kerstseizoen in met de start van Sky Radio Christmas, dé playlist met de beste kerstmuziek. Ieder jaar is het de eer aan een bekende Nederlander om de playlist samen met de kerstman te openen. Vanaf dinsdag 6 december wordt ook Sky Radio 101 FM weer The Christmas Station, met non-stop de populairste en meest bekende kersthits als All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey, Last Christmas van Wham! en Happy Xmas (War Is Over) van John Lennon.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*