Sky Radio en de Atletiekunie sluiten mediapartnership

Sky Radio is de komende twee jaar mediapartner van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (Atletiekunie). Het non-stop muziekstation en de Atletiekunie starten de samenwerking om de sport atletiek nog meer te bevorderen en zo bij te dragen aan een vitaal Nederland. Algemeen directeur Atletiekunie Jan Willem Landré en algemeen directeur Sky Radio Group Tijmen Bos tekenden afgelopen vrijdag het contract tijdens de EK Atletiek in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Jan Willem Landré, algemeen directeur Atletiekunie: “Atletiek is van deze tijd. Dat zie je wel aan het prachtige EK atletiekfeest in eigen land. Daarnaast is hardlopen inmiddels de 4e sport van Nederland. Ruim 1,9 miljoen Nederlanders lopen hard. Het helpt Nederland vitaal te blijven en daar dragen we samen met onze partner Sky Radio graag aan bij. Op ons media platform www.hardlopen.nl staat de hardloper centraal. Met muziek hardlopen werkt voor veel gebruikers motiverend, door Sky Running Hits op te zetten tijdens het hardlopen word je gestimuleerd en loop je met een goede cadans, je kunt bovendien de juiste beat kiezen passend bij je ritme. We zijn bijzonder blij met dit nieuwe partnership, op deze manier maken we het hardlopen nog leuker.”

Tijmen Bos, algemeen directeur Sky Radio Group: “Als dé hardloopzender van Nederland is Sky Radio al jaren partner van diverse hardloopevents zoals de EK Atletiek, Dam tot Damloop, Marathon Rotterdam en Zevenheuvelenloop. Door deze samenwerking met de Atletiekunie zijn we betrokken bij hardlopend Nederland en brengen we deze mooie sport nog meer onder de aandacht.”

Over de Atletiekunie
De Atletiekunie wil de atletiek, waaronder de loopsport, in Nederland versterken en vernieuwen. Door middel van aantrekkelijke trainings- en wedstrijdvormen, aangeboden vanuit kwalitatief sterke verenigingen en loopgroepen en een eigen media platform gericht op de hardloper. Via een eigen platform wordt hardlopend Nederland geïnspireerd en begeleid met geschikt aanbod (cursussen, trainingen en evenementen), informatie, inspiratie en plezier. Ga voor meer informatie naar atletiekunie.nl.

Running Hits playlists
Ook richt Sky Radio zich op hardlopen met de vier online playlists voor non-stop de beste hardloopmuziek die is aangepast aan elk niveau: Sky Radio Running Hits Starter, -Gevorderd, -Expert en -Stretch & Relax. Uiteenlopende hits van populaire artiesten motiveren de sporter om alles te geven tijdens het beoefenen van hun favoriete sport.

Foto: Jan Willem Landré en Tijmen Bos

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*