Sjoerd van Ramshorst maakt zijn debuut als presentator van Met het Mes op Tafel

Sjoerd van Ramshorst is de opvolger van Herman van der Zandt als presentator van Met het Mes op Tafel. Na bijna negen jaar en 495 afleveringen nam Herman op oudejaarsavond afscheid van de populaire kennis- en blufquiz. Op maandag 12 februari maakt Sjoerd om 19.50 uur bij MAX op NPO 2 zijn debuut als gastheer in het welbekende café.

Met het Mes op Tafel mag dan een nieuwe presentator hebben, verder is het programma onveranderd. Er wordt gespeeld in hetzelfde authentieke café, Mylou Frencken staat achter de bar en Klaas van Dijk bekommert zich om de piano. Sjoerd van Ramshorst – onder meer bekend als presentator van NOS Studio Sport en NOS Studio Voetbal – leidt het geheel in goede banen.

Ook het spel is hetzelfde; in Het Mes pokeren drie deelnemers met de antwoorden op de vragen. Van ambachten, beeldende kunst, schone schijn tot wetenschap en techniek; in Het Mes komt het allemaal voorbij! Vertrouwen de kandidaten op hun antwoorden en zetten ze flink in, passen ze óf bluffen ze zich naar de volgende ronde? Wint degene met de meeste kennis, of de beste bluffer? Op donderdag – in de weekfinale – strijden de winnaars van maandag, dinsdag en woensdag om de weekbonus.

Met het Mes op Tafel
Vanaf maandag 12 februari
Om 19.50 uur bij MAX op NPO 2
Presentatie: Sjoerd van Ramshorst

9 Comments

  1. Ik wil Sjoerd een tip geven. Bij de aankondiging van Klaas sta je steeds met je rug naar hem toe, dit komt erg onvriendelijk over!

    • Wij verwonderen ons ook over het onvriendelijke gedrag van Sjoerd tov Klaas. Hij wordt als laatste begroet en tussendoor wordt zijn spel genegeerd. Klaas kijkt ook steeds ongelukkiger, jammer Herman was veel aardiger voor hem.

  2. Helemaal eens, Klaas wordt door Sjoerd met de nek aangekeken. Bij Herman glimlachte Klaas elke aflevering, nu niet meer. Erg jammer, misschien komt er nog verandering in??

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*