ShowHeroes Group lanceert vernieuwde Publisher Tool of Suite

ShowHeroes Group, Europa’s grootste, onafhankelijke leverancier van video-oplossingen, lanceert vandaag een vernieuwde interface van hun uitgeversplatform. De vernieuwde Publisher Tool of Suite dient als een paraplu voor de verschillende oplossingen die het bedrijf, dat in Nederland vooral bekendstaat als een belangrijk alternatief voor Google en Facebook op het gebied van online video advertising, te bieden heeft aan lokale uitgevers.

Meer dan 800 uitgevers werken wereldwijd met ShowHeroes
De vernieuwde Publisher Tool of Suite maakt het voor de 800 uitgevers die wereldwijd met de ShowHeroes-techniek werken nu nog gemakkelijker om advertentie-inkomsten te genereren binnen hun redactionele omgevingen. Daarnaast biedt het platform een unieke totaaloplossing voor video hosting, content management en geeft het toegang tot meer dan 150k eigen en unieke video clips. Om het uitgevers zo gemakkelijk mogelijk te maken is de Publisher Tool of Suite ook als selfserviceoplossing te integreren.

Toename in bereik en technische mogelijkheden
De ShowHeroes Publisher Tool of Suite bouwt voort op het oude YouPlay-platform, dat werd geïntegreerd na de overname van PlayAd Media eind 2021. Na deze overname steeg het aantal maandelijkse video-impressies van de ShowHeroes Group van 2,5 miljard naar 2,8 miljard, waarbij het aantal unieke gebruikers per maand in Europa van 192 miljoen naar bijna 220 miljoen groeide.

Lovende reacties
Erik DubbeldemanCountry Manager ShowHeroes Group Nederland is enthousiast over de vernieuwde interface: “Sinds de overname van PlayAd Media is ons aanbod en het aantal technische oplossingen enorm gegroeid. Maar doordat we naast PlayAD Media meer bedrijven hebben overgenomen, werd het steeds lastiger om alles zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden. In de nieuwe interface zijn de populairste features gebundeld, waaronder de geavanceerde videocontentsyndicatie over meerdere entiteiten en organisaties, de livestreamingfunctionaliteiten, de SVOD-ready player waarmee uitgevers pay-per-view-inkomstenstromen kunnen opzetten. En dan zijn er ook nog de verschillende tools waarmee de performance kan worden gemonitord en de opties voor het taggen en doorzoeken van onze grote databases met videocontent. Alle uitgevers in Nederland hebben al met de nieuwe interface gewerkt en de reacties waren lovend.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*