Sandra Hilster benoemd tot mediadirecteur KRO-NCRV

Sandra Hilster is door de Raad van Toezicht van KRO-NCRV met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot mediadirecteur. Sandra is momenteel creative director bij KRO-NCRV en in deze functie verantwoordelijk voor alle nieuwe programma’s en concepten van de omroep. Ze begon haar loopbaan bij RTL Nederland en werkte vervolgens ad interim bij diverse tv-producenten zoals Blue Circle, EndemolShine, Vorst Media en Concept Street en ze was eigenaar van Silver Lining Media, onder andere gericht op ontwikkeling en verkoop van buitenlandse tv-formats op de Nederlandse markt. Sandra volgt Meindert Landsmeer op, die momenteel ad interim mediadirecteur is. Samen met directievoorzitter Peter Kuipers vormt Sandra de directie van KRO-NCRV per 1 oktober. 

Paul Rüpp, voorzitter Raad van Toezicht is trots dat Sandra met haar nieuwe functie als mediadirecteur zich nog nadrukkelijker verbindt aan KRO-NCRV. “KRO-NCRV is een maatschappelijke mediaorganisatie die kijkt naar wat ons verbindt als samenleving. Met content op tv, radio en online die inspireert en in beweging brengt voor de wereld van morgen. Een toekomst die duurzaam, betrokken en zingevend is. Sandra heeft een ruime ervaring in de media en een duidelijke visie op wat de rol van KRO-NRV moet zijn in de samenleving, een visie die wij als Raad van Toezicht delen.” 

“Vanaf mijn allereerste dag bij KRO-NCRV werd me duidelijk hoezeer collega’s betrokken zijn bij de samenleving en maatschappelijke ontwikkelingen. We maken mooie, kwalitatieve content en we ontwikkelen programma’s vanuit betrokkenheid op belangrijke thema’s.  Dit sluit helemaal aan bij een persoonlijke wens om mijn ervaring binnen de media in te zetten op onderwerpen die er echt toe doen. De match was er dus direct.” licht Sandra toe. 

 “Ik vind het eervol om dit vanaf 1 oktober samen met collega’s te blijven doen, nu in mijn nieuwe rol als mediadirecteur. Met content op tv, radio en online gaan we mensen nog meer verbinden, een duidelijk perspectief bieden en inspireren, toekomstgericht en positief. Dit laten we de komende jaren nog nadrukkelijker zien. Hierbij zoeken we ook steeds meer de samenwerking op met gelijkgestemde organisaties. Ik kijk daar enorm naar uit!”

  

1 Comment

  1. Weer zo’n typje die met een baantje dat totaal overbodig is. Standaard verhaaltje hoe ze zich voelt en dat ze er zin in heeft. Tegelijk weer een lange lijst waar ze allemaal al niet heeft gewerkt. Kost in dit geval KRO-NCRV weer een hoop geld terwijl als ze er niet zou het werk gewoon door loopt en ze totaal niet gemist zal worden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*