Sagid Carter nieuwe presentator 3voor12 Radio

Sagid Carter is de nieuwe presentator van 3voor12 Radio. Vanaf 1 april is zij de vaste DJ van het late night muziekprogramma van de VPRO. Hiermee volgt zij Eva Koreman op die het radioprogramma sinds 2018 presenteerde. 3voor12 Radio is te beluisteren van maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot middernacht op NPO 3FM. 

Sagid Carter: ‘Als mensen aan het eind van de show vragen naar de playlist dan weet ik dat het is geslaagd. Het maken van Club Carter heb ik het afgelopen jaar al met onwijs veel plezier gemaakt en het idee dat ik nu straks nog vier dagen extra mijn enorme liefde voor muziek mag delen met de 3FM luisteraars kan ik nogsteeds niet bevatten. Ik heb onwijs veel zin in dit nieuwe avontuur dat ik ga ervaren met het geweldige team dat ik achter mij heb staan. Verder wil ik dit jaar nog meer interviews doen met toffe artiesten van over de hele wereld maar vooral een onwijs tof muziekprogramma maken op 3FM.’

Niels Aalberts, eindredacteur¬†3voor12:’Met Club Carter is Sagid vliegend uit de startblokken gegaan op de zaterdagavond van 3FM. Dat is meer mensen opgevallen. Nu Eva die prachtige kans met Frank in de middag grijpt, hoefden we geen seconde na te denken wie haar plek inneemt. Sagid zal 3voor12 Radio net zo energiek en actueel presenteren als Club Carter de afgelopen anderhalf jaar!’

Sagid Carter (1994) presenteerde de afgelopen periode voor de VPRO het zaterdagavondprogramma Club Carter op NPO 3FM. Daarnaast maakte ze voor FunX het op nieuwe releases gefocuste programma Base en Jouw Stad, ze werkte bij AT5 en maakt haar eigen wekelijkse podcast Cartish Radio. Door de Volkskrant werd ze uitgeroepen tot Mediatalent van het Jaar 2020 en ze werd genomineerd voor de Marconi Award.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*