Ruud de Wild op De Perstribune

Zondag 17 november zijn radio-dj Ruud de Wild en oud-tennisser Jacco Eltingh te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Met Ruud de Wild, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, openen we de Week van de Podcast. Want De Wild is niet alleen één van de bekendste dj’s van Nederland (tegenwoordig elke werkdag te horen op NPO Radio 2 met De Wild In De Middag), hij maakt ook één van de populairste podcasts: 30 MINUTEN RAUW. Daarin vraagt hij prominente Nederlanders in dertig minuten het hemd van het lijf.

Jacco Eltingh, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is tegenwoordig technisch directeur van de tennisbond. Komende week is hij in Madrid, waar het Nederlandse mannenteam de Davis Cup Finals speelt. Eltingh speelde zelf zestien partijen voor het Nederlandse Davis Cup-team, waarvan hij er tien won. In de jaren negentig vormde Eltingh een gouden dubbel met Paul Haarhuis, tegenwoordig bondscoach van Oranje.

Verder in De Perstribune onder meer een bijdrage van Ron Vergouwen. Hij zet zijn Guilty Podcast Pleasures op een rij.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*