Rumag-topman Thijs van der Heide vertrekt na kritiek

Van der Heide legt per direct zijn functie neer. Zijn vertrek komt vlak nadat Rumag in opspraak is geraakt door de verkoop van een omstreden ‘corona-kledinglijn’.

Er was al langere tijd kritiek dat zeer populaire platform daarvoor zelf geen teksten bedenkt, maar ze veelal vertaalt uit het Engels.

De kritiek op het bedrijf kwam deze week tot een hoogtepunt in de laatste uitzending van Zondag met Lubach. Daarin beschuldigde presentator Arjen Lubach Rumag van plagiaat en stelde hij dat het bedrijf te veel verdient aan T-shirts waarvan de opbrengst voor het Rode Kruis zou zijn.

Enige maanden geleden toonde Talpa interesse om Rumag over te nemen. Tot een daadwerkelijke overname is het echter niet gekomen.

1 Comment

  1. Eerst een hele grote mond hebben tegen iedereen die een beetje terechte kritiek heeft op Rumag en als het te heet onder zijn voeten word er vandoor gaan. Wat een flapdrol die Thijs!

    Is Humberto Tan nu de volledige eigenaar.? Die houd hier weer zijn mond over dicht en verdiend er ondertussen centjes aan. Wat een onbetrouwbare en stiekeme man is het toch ook.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*