RTL, Videoland en Efteling slaan handen ineen

De Efteling, RTL en Videoland kondigen een nieuwe samenwerking aan. Dat is goed nieuws voor de vele fans van het populaire attractiepark én liefhebbers van alle Efteling-programma’s. Vanaf 4 december is bij Videoland een nieuwe Efteling-omgeving te bezoeken waar de kijker kan genieten van Efteling-programma’s. Ook ontvangen abonnees van het RTL Thuis&Uit-platform gedurende het hele jaar Efteling-aanbiedingen. Daarnaast worden Efteling-bezoekers verrast met een Videoland abonnement van een maand om de Efteling thuis te beleven.

Samenwerking op het gebied van programmering
Videoland komt met een speciale Efteling-omgeving waar Efteling-programma’s in één oogopslag te zien zijn. Deze omgeving wordt de komende maanden verder uitgebouwd. Daarnaast creëren de Efteling en RTL & Videoland gezamenlijk ook nieuwe en unieke Efteling-programma’s voor zowel RTL 4 als Videoland, zoals de gloednieuwe serie ‘Wonderlijke sprookjes’ van 1 minuut bij RTL 4 waarbij de langere versie bij Videoland te streamen is. Tevens kunnen Videoland abonnees voor het personaliseren van hun profielfoto binnenkort óók kiezen uit bekende Efteling-bewoners. 

Exclusieve voordelen
Efteling-bezoekers ontvangen vanaf 1 januari een aanbieding van Videoland om hun Efteling-beleving thuis te verlengen. Daarnaast krijgen 1,3 miljoen abonnementhouders van Videoland voordeel bij aanschaf van hun Efteling-tickets en -verblijf. Via RTL Thuis&Uit ontvangen Videoland abonnees speciale aanbiedingen. 

Ellen van den Berghe, CMO RTL & Videoland: 
‘Een samenwerking tussen twee unieke Nederlandse entertainmentmerken laat zien dat sprookjes echt bestaan. Met dit partnership zijn we in staat de Efteling-beleving via RTL en Videoland te verlengen en bij de mensen thuis te brengen’. ‘Dit is werkelijk de bekroning van een al lang lopende commerciële samenwerking tussen RTL en de Efteling. Nu maken we écht gebruik van elkaars unieke toegevoegde waarde. De Wonderlijke sprookjes die we geproduceerd hebben voor RTL en Videoland passen perfect bij het doel van de Efteling. We willen verbinden door de kracht van verhalen’. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*