RTL stopt ook met Humberto Tan’s VTBL

Na RTL Latenight stopt ook voetbalprogramma VTBL van Humberto Tan. Al na één seizoen heeft de zender er geen vertrouwen in dat het aantal kijkers gaat stijgen.

RTL7 meldt: “Na één seizoen trekken we met het programma onvoldoende kijkers, ondanks de verhuizing naar een nieuw tijdstip. Met de kennis van het afgelopen jaar en de resultaten van een onderzoek onder kijkers en fans was dit een logische conclusie”.

VTBL kwam bij RTL7 als opvolger van Voetbal Inside, dat vorig jaar stopte omdat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp een contract tekenden met Talpa.

2 Comments

  1. Met een presentator als Humberto Tan weet je haast wel zeker dat kijkers wegzappen. Zijn privéleven is te veel voorpaginanieuws geweest en dat waren vooral negatieve berichten.

  2. Als reden voor de tegenvallende kijkcijfers worden de ontbrekende beelden opgevoerd. Dit is wel een bijkomende reden maar het mislukken van VTBL ligt voornamelijk aan de al verzadigde markt aan talkshows over voetbal. Met FOX en Ziggo er bij kom je geloof ik al een aan stuk of 6. Echt dom dat RTL7 er dan ook nog met een komt. Het programma was inhoudelijk niet goed. Dan nog het imagoprobleem van de presentator. En je weet op voorhand al dat het gaat mislukken. Ik denk dat het na de Repair Shop en een nieuw seizoen van The Big Music quiz einde verhaal voor Humberto gaat worden bij RTL. Zeker ook na opnieuw een affaire die aan het licht is gekomen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*