RTL Nieuws staakt reactiemogelijkheid onder Sylvana Simons-artikel

RTL Nieuws heeft de mogelijkheid om reacties te geven op een online nieuws bericht over Sylvana Simons (BIJ1) uit gezet.

De RTL Nieuws-redactie meldt dat het artikel ‘vele racistische en haatdragende opmerkingen’ kreeg. Al eerder stopte Mediacourant geheel met de mogelijkheid van het plaatsen van reacties onder artikelen.

4 Comments

  1. Is het niet vreemd dat je helemaal geen reactiemogelijkheid hebt via de eigen website van RTL Nieuws? Ik vermoed dat ze hun Facebookpagina of Twitterberichten bedoelen?

    Trouwens, veel commentaren onder berichten van andere politici zijn net zo erg. Voelt toch een beetje alsof RTL op zoek is naar meer click bait?

  2. Ik snap dat het heel vervelend die haat en rare reacties maar, om het dan maar uit te zetten. Ze moeten gewoon beter modereren. Zet daar iemand op. Net als bij Mediacourant. Die site slaat nu echt helemaal nergens meer op. Die man kan net zo goed stoppen met het plaatsten van die artikelen.

    • Roddelpraat probeert nu in het gat te springen, mét reactiemogelijkheid. Maar vooralsnog heeft Jan Roos niet in z’n vingers wat Mediacorant’s Bob wel heeft (de ranzigheid ligt er extra dik bovenop), naast dat je in gedachten meteen het hoofd van Jan erbij ziet als je zo’n stukje leest. Daar moet je maar net zin in hebben. De anonimiteit van Bob heeft zo z’n voordelen.

  3. Het nare van dit alles is, dat Sylvana zich nu vrij voelt om zelf wél bagger uit te storten over een ander. Lijsttrekker Caroline van der Plas van de partij BoerBurgerBeweging ondervond dat op Twitter, na een discussie met Sylvana in de talkshow OP1.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*