RTL genomineerd voor Digital Innovation award

De jury van de Computable Awards 2016 heeft vijf digitale innovaties van eindgebruikersorganisaties genomineerd in de categorie ‘Digital Innovation of the year’.

Multimediabedrijf RTL Nederland moest voorheen wekelijks containers vol dvd’s verwerken. Het uitzoeken, delen en beoordelen van nieuwe programma’s was een tijd- en geldverslindende keten. RTL kwam uit bij MediaLab, dat het proces volledig automatiseerde. Een maatwerkoplossing waar gebruikers plezier van hebben en de kostbare formats veilig in zijn. Voor de jury van de Computable Awards 2016 aanleiding om deze interne transformatie te nomineren in de categorie Digital Innovation of the year.

De andere genomineerden binnen deze categorie zijn: BPD (voorheen Bouwfonds), de gemeente Den Haag en acht Haagse markten, Philips HealthTech en Transavia. In deze categorie wordt de winnaar volledig op basis van het juryoordeel bepaald.

Op dinsdag 1 november 2016 worden in alle categorieën de winnaars bekend gemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in het Beatrix Theater in Utrecht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*