Robert Jensen komt nieuwe personality show ‘Jensen’

RTL meldt dat Robert Jensen met een nieuwe show komt, waarbij de kijker op zijn bekende eigenzinnige en vlijmscherpe wijze door de actuele warrige tijden van nu trekt. Met zijn ongezouten mening en onverschrokken humor daagt hij zijn gasten uit om de discussie aan te gaan over actuele sociale onderwerpen die op ieders leven van invloed zijn, zoals de Brexit, fake news, Trump en de plastic soep.

Robert Jensen: “Ik zie mezelf als een student van de media en heb geconcludeerd dat er in de Westerse wereld een punt bereikt is, waar enorm belangrijke issues verontrustend eenzijdig worden belicht. Het is tijd voor een ander geluid.”

“Met zijn uitgesproken karakter past Robert Jensen naadloos bij de uitstraling van RTL 5. Hij was een van de weinigen die ook de andere kant van de Amerikaanse verkiezingen onderzocht en dat in beeld heeft gebracht met Jensen kiest voor Amerika. Nu geeft hij zijn unieke kijk op de rest van de wereld in de personality show ‘Jensen’.” aldus Werner van Es, programma directeur RTL5.

‘Jensen’ wordt geproduceerd door Fabiola in co-productie met Robert Jensen Producties.

‘Jensen’: wekelijks vanaf dinsdag 30 oktober 21:30 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*