Robert Eenhoorn en Hubert Fermin op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur acteur Hubert Fermin en AZ-directeur Robert Eenhoorn.

Hubert Fermin (1948) is te gast in het eerste uur en is één van de hoofdrolspelers in de MAX-serie Heer & Meester. Hij vertolkt de rol van Leo Coops: de conciërge van het hotel en tevens de rechterhand van hoofdpersonage Valentijn. Afgelopen donderdag begon het tweede seizoen van de populaire reeks. Fermin is een bekend gezicht in Nederlandse dramaseries. Zo speelde hij eerder bankier Jan Kalff in De Prooi en prins Bernhard in Den Uyl en de affaire Lockheed. Daarnaast is Fermin een gevierd toneelacteur: al ruim veertig jaar zit hij in het vak.

De gast in het tweede uur, Robert Eenhoorn (1968), behoort tot de grootste honkballers van Nederland: hij haalde als één van de weinige Nederlanders de Amerikaanse Major League. Zo speelde Eenhoorn onder andere voor de New York Yankees. Na zijn spelerscarrière werd hij succesvol (bonds)coach. Inmiddels is hij sportbestuurder: eerst bij de honkbalbond, en sinds 2014 bij voetbalclub AZ.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-marathonschaatser Rein Jonker. Met hem kijkt hij terug op onder andere de Elfstedentocht van 1986: Jonker werd toen tweede. Tv-recensent Ron Vergouwen neemt in de rubriek Kassie Kijken de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen televisieweek onder de loep.

MAX: De Perstribune
Zondag 31 januari 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel & Margreet Reijntjes
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*