Rob van Vuure en Jeffrey Hoogland in de Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur bladenmaker Rob van Vuure en baanwielrenner Jeffrey Hoogland.

Rob van Vuure, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is een begrip in bladenland. De ‘bladendokter’ was hoofdredacteur van talloze bladen, waaronder Libelle en Playboy. In De Perstribune een gesprek over de stand van ‘Nederland bladenland’, naar aanleiding van de uitreiking van de Mercur Awards, de ‘Oscars’ van bladenland, afgelopen donderdag.

Jeffrey Hoogland, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is baanwielrenner, gespecialiseerd in de sprint. Dit najaar werd hij Europees kampioen op de 1 kilometer tijdrit. En eerder dit jaar pakte hij zilver op het WK op het onderdeel teamsprint. Het leverde de sprintploeg een nominatie op voor de titel Sportploeg van het jaar.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag – naar aanleiding van de eredivisietopper AZ-Ajax – te gast bij Max Huiberts, tegenwoordig technisch directeur in Alkmaar. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in Kassie Kijken stil bij het fenomeen ‘kijkersbedrog’.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 17 december
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*