Rob Stenders komt met wekelijks vrijdagavondprogramma ‘One Night Stenders’ op Radio Veronica

Radio Veronica-dj Rob Stenders start op vrijdag 7 juni met de wekelijkse radioshow: ‘One Night Stenders’. In dit programma biedt Stenders elke vrijdagavond van 21.00 uur tot middernacht een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers. Eerder deze week werden op meerdere momenten programmawijzigingen aangekondigd door Radio Veronica. Zo krijgt Frank van der Lende een nieuw avondprogramma ‘Frank tot Laat’ en starten Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof met hun middagshow. 

Rob Stenders: “Het begin van het weekend is voor de meeste mensen het mooiste moment van de week. One Night Stenders wordt een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers, met een ‘Rock ’n Roll Hall of Fame en een plek voor nieuwe of herontdekte muziek. Het is vrijdagavond, dus het hoeft het daglicht niet allemaal te kunnen verdragen!”

Over One Night Stenders
In het programma ‘One Night Stenders’ opent Rob Stenders wekelijks het clubhuis voor muziekliefhebbers. Er komen artiesten langs die vertellen wat hun favoriet is uit eigen werk en waar ze zich voor schamen. Want op de vrijdagavond hoeft niet alles het daglicht te kunnen verdragen. Ook draait Stenders muziek die nog niet in de bekende hitlijsten staat. Eerder presenteerde Stenders het gelijknamige programma bij andere radiostations. Naast dit programma blijft Rob uiteraard ook zijn dagelijkse programma ‘De Bonanza’ maken, waarbij luisteraars verzoeknummers kunnen insturen

De weekprogrammering:
05.00 – 06.00: The Warming Up, met Lisanne Bronkhorst
06.00 – 09.00: Niek van der Bruggen
09.00 – 12.00: Goud van Oud, met Marisa Heutink
12.00 – 14.00: Sander Hoogendoorn
14.00 – 16.00: De Bonanza, met Rob Stenders
16.00 – 19.00: Wout & Frank, met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof
19.00 – 21.00: Martijn Muijs
Ma t/m do:
21.00 – 24.00: Frank tot Laat, met Frank van der Lende
Vrijdag: 
21.00 – 24.00: One Night Stenders, met Rob StendersOne Night Stenders start op 7 juni. Later start ook Gerard Ekdom in de ochtend. 

15 Comments

 1. Het is niet ‘start’ maar ‘hervat’ One Night Stenders. Het programma draait al jaren, ook op NPO Radio 2, toen Stenders daar nog zat. Daarvoor heette het Stenders Late Vermaak. Ben benieuwd of Fred Siebelink weer van de partij is.

   • Inderdaad terug naar de goeie ouwe tijd met Stenders Late Vermaak hopelijk. Was altijd goud de vrijdagavond (The Freaknacht) die begon met Ekstra weekend (met het legendarische “Uit het raam!”) daarna Rob, Fred & Jelmer en weer gevolgd door Giel en daarna als afsluiter Gerard

    • Gouden tijden waren dat…..Ik hoop dat Stenders ook zoiets met Ekdom en Wour en Frank gaat organiseren, eens in de maand ofzo…Of thema-avonden zoals ze dat ook 2 ook deden…..Ben wel benieuwd hoe het loopt straks, dat Veronica.

 2. Stenders is een goede deejay, maar zou net ietsje commerciëler moeten zijn im zijn muziekkeuze. Ruimte voor nieuw talent is prima, maar gefreak met platen die niet goed in het gehoor liggen jaagt luisteraars weg. De vrijdagavond is juist een avond waar ruimte zou moeten zijn voor uitgaans muziek, niet voor platen die het daglicht niet goed kunnen verdragen.

  • Precies dat. Een programma als Ekstra Weekend, dat is wat de radio mist en daar heel goed had gepast. Nu gaat Stenders weer zijn bekende kunstje doen: laten horen dat hij toch de meest superieure muzieksmaak van iedereen heeft en eindeloos lullen na elk nummer, want 2 nummers achter elkaar draaien zonder ertussendoor te ouwehoeren kan Rob niet. Wat Stenders hier van plan is, is iets wat hij al jaren doet en wat een nogal belerend opvoedkundig randje heeft. Anno nu zou zoiets beter als een podcast passen.

 3. De Wild, Inkel, Ekdom, Stenders, allemaal ver over de houdbaarheidsdatum.
  Klinken alsof ze er geen zin meer in hebben, of al jarenlang met dezelfde stupide woordgrappen en of (namen van) programma’s.
  Het enthousiasme en de originaliteit is zeer ver te zoeken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*