Rob Goossens stopt als columnist bij Telegraaf

Rob Goossens meldt vandaag dat hij door zijn drukke agenda gaat stoppen met zijn Telegraaf-column. Ook wil hij wellicht stoppen met tv-activiteiten. Hij blijft wel zijn reguliere werk bij De Telegraaf doen.

Goossens schrijft op Facebook: ‘Ik zou hier natuurlijk een heel epistel over “wat vliegt de tijd” kunnen tikken. In plaats daarvan gewoon een linkje naar mijn afsluitende column. Afsluitend? Ja, want de column bleek dit jaar hoofdzakelijk nacht- en weekendwerk. Dat was me te veel van het goede. Omdat een mens soms keuzes moet maken (en de ballast die het dichtst bij de deur ligt ook het snelst overboord is), sneuvelt helaas de column. Mijn reguliere stukken blijf ik uiteraard gewoon schrijven. Over de eventuele voortzetting van mijn televisie-avonturen ga ik volgende week praten.’

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*