Rob Fruithof op De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag Moniek Kleinsman en Rob Fruithof. 
 

Rob Fruithof is acteur en presentator van amusementsprogramma’s. Hij werd vooral bekend als presentator van programma’s als Waku Waku en Te land, ter zee en in de lucht. Als acteur speelde Fruithof onder meer in Onderweg naar morgen. Sinds een aantal jaar woont hij in Zuid-Afrika, waar hij ook werkt als acteur. Vanwege de negentigste verjaardag van de KRO is Fruithof even in Nederland.

Moniek Kleinsman werd in 2004 Nederlands kampioen allround schaatsen. De winterspelen van 2006 in Turijn hadden een hoogtepunt in haar carrière moeten worden, maar liepen uit op een teleurstelling. Drie jaar geleden hing Kleinsman vanwege een blessure de schaatsen aan de wilgen en koos voor een maatschappelijke carrière. Sinds maart van dit jaar zit ze namens het CDA in de Provinciale Staten van Overijssel.

Verslaggever Jules van der Wardt – alias de ‘Vliegende keep’ – is te gast bij oud-international Khalid Boulahrouz. In de rubriek Kassie Kijken duikt recensent Ron Vergouwen op het fenomeen ‘ranzigheid op tv’.

MAX: De Perstribune
Zondag 8 november 2015
Vanaf 12.15 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*